Preview Mode Links will not work in preview mode

Widerström Dalén

Mar 29, 2018

Bröllopssäsongen närmar sig och Sofia är bokad som TOAST MADAME till otroligt många bröllop. Karolina tar på sig koordinatorrollen för att vägleda henne genom kysslekar, bröllopsforum och "brudens far"!

Vi får också privilegiet att dyka ner i Karolinas dejtingliv och gånger då hon blivit placerad i...


Mar 22, 2018

Sofia vill hjälpa en kvinna i tunnelbanan men hon gör bara allt värre.. Karolina visar En Man Som Heter Ove-tendenser och paragraf-rider sig fram genom outdoor-världen.
Hon har har köpt en tv också. Och det är INTE en solskenshistoria. 
Vi får även höra den sorgliga, men kraftfulla, sanningen om...


Mar 20, 2018

Sofia har varit på mindfullnessemenarie och sett sina kollegor i ett nytt ljus. En släng av mansplaining, en sidekick och en verbal psykolog har också korsat hennes väg...
Karolina drömmer om barn, man och våning med köksa. Men lyssnar hennes framtida son på podden?
Hon har också efter ett glas bubbel tagit på...


Mar 10, 2018

Sofia bekänner färg och visar hur trög hon verkligen är. Karolina låtsas förstå den fyndiga undertonen i Biggest Loser (MEN HON HAR INGEN ANING!)
Gamers... Vad är grejen? Vem är RICHARD? Hur upprörd kan man bli? Och det här med orcher, eldklot och LEDGE OF LEGENDS- kom igen!
Karolina knackar lite löst på...


Mar 1, 2018

Stora saker på gång!
Karolina har ställt sig i en femton år lång kö för att få odla sallater och flaggstänger på en liten liten kolonilott i Årstaskogen.
Kommer hon kanske då kunna träffa en frånskild man för att senare kunna slå samman de två mycket mycket små gårdarna? DRÖM!
Bara inte Jeanette...