Preview Mode Links will not work in preview mode

Widerström Dalén

Nov 26, 2020

Sofia har upptäckt ett nytt Google-fenomen och börjar på nytt spåna på en begravnings/livepodds-plats. Karolina har konkurrens på Google men mer av kött och blod. Sofia har haft en It's My Life-helg utan dess like och Karolina åker taxi, taxi, taxi. "NEEEJ" är ett ledord. 
.
Vi släpper NYA TRÖJOR MED TRYCK!...


Nov 20, 2020

Det är trots allt bara november men det är hög tid att prata om julkort och Karolina minns en viktig bild som en gång togs. Lådorna i källaren kommer återigen på tal och Sofia måste rädda det som räddas kan. Både Sofia och Karolina har en exceptionell gåva som det måste talas om! Tänk att ni finns. 


Nov 12, 2020

Rutschi konfronterar Dalle om förra veckans avsnitt.... Hon har också varit med om ett It's My Life! Dalle avslöjar både det ena och det andra när det gäller kameran på datorn. Hon minns även tillbaka på sommaren när hon mötte en läskig, läskig, auktoritär kvinna - och ALLT för Rutschis skull. Du får...


Nov 5, 2020

Det är inte bara mörkt ute, det är även mörkt inne: Karolinas mil börjar ta slut, Sofia har skaffat ytterligare en prenumeration och det finstilta verkar aldrig ta slut. Och: simpor och grodfötter, mörka horoskop och det eviga valet på dejt: promenad eller drink?